автор: Ваня Стойчева

С наближаването на 2012 г. се нарояват много предсказания и послания – някои страховити, други – наистина окуражаващи и прекрасни.

Книгите на духовна тематика се изсипват лавинообразно върху нас, практиките и семинарите се множат. Накъде да обърнем поглед?

„За Възнасянето – моята част от Пъзела“, е дебютната книга на Ваня Стойчева, в която авторката искрено разказва за своя път, описва честно всичките си възходи и провали – шантавите си експерименти с духовното, както и сериозните си пробиви във всички житейски сфери в последните години.

Книгата е написана с двояка цел – от една страна, тя привлича вниманието към най-високите и космолотни вселенски истини.

     От друга – тя е напълно земна и достъпна. Основната й теза е, че на сегашния етап на еволюция духовното най-сетне прегръща изобилието и сексуалността, фино и материално се сливат в дългомечтана прегръдка.

     Именно поради тази причина авторката описва как сама е прилагала някои на пръв поглед далечни и непостижими принципи в собствения си живот, минавайки през урви и върхове, за да постигне лични нива на Просветление, които съчетава със съвсем реален живот именно в България – с всичките перипетии, сложности и абсурди, които предлага тази страна.

     Книгата е написана образно и увлекателно – в нея са смесени съвсем достъпни, леко хулигански разкази с финия и тържествено-симфоничен език на посланията от Ангелите и Възнесените Учители във високите селения – късчета мъдрост, които авторката Ваня Стойчева получава по пътя си към Възнасянето и сътворяването на Новата Земя.


bgen